Nog niet beschikbaar Even geduld
Badminton HHH

Speciaal voor de kinderen van de lagere school lanceren we een lessenreeks badminton! Je leert er alles over de tactische en technische kanten van het spelen van het spel badminton. Ook een wedstrijdje mag zeker niet ontbreken!

Deze naschoolse sportactiviteit gaat door in het Heilig Hartinstituut te Heverlee. Inschrijven voor de activiteiten in het Heilig Hartinstituut te Heverlee is mogelijk vanaf 19 augustus 2019 11u. 

Wie

Kinderen vanaf 8 tot 14 jaar.

Wanneer

Maandag 16u15 - 17u15
Donderdag 15u45 - 16u45

Waar

Heilig Hartinstituut Heverlee
Naamsesteenweg 355
3001 Heverlee

Prijs

Van €120 (30 lessen) / €45 (10 lessen) tot €120 (30 lessen) / €45 (10 lessen)

Kalender

Onze activiteiten doorheen het jaar lopen steeds van midden september tot eind mei/begin juni. De lessen gaan wekelijks door behalve op feestdagen en in schoolvakanties (met als uitzondering het eerste weekend van de herfstvakantie). Hieronder kan je de specifieke kalender met alle lesdata terugvinden. 

Hoe en wanneer in te schrijven?

Je kan online inschrijven voor al onze activiteiten via de knop 'inschrijven', zichtbaar bij elke activiteit. Hier vul je al je gegevens in en duid je aan voor welke activiteit je wenst in te schrijven. Let op! Pas na bevestiging van een Sporty-medewerker is je inschrijving in orde. 

Inschrijven voor deze activiteit kan op 19 augustus vanaf 11u.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief en kom als eerste te weten welke knotsgekke activiteiten en onvergetelijke kampen er op het programma staan!

We houden je graag op de hoogte van onze activiteiten. Tot snel!