Nog plaatsen beschikbaar! Schrijf je in!
Digifun

Werk jij graag met de computer? Speel je graag spelletjes op de tablet? Wist je dat er al meer dan 30 jaar computers bestaan? Tijdens deze lessen gaan we op avontuur doorheen de geschiedenis van de computer. We testen verschillende soorten computers uit a.d.h.v. heel wat spelletjes, handige apps en oude materialen. Een echte oude PC, een nieuwe tablet, een spelconsole van vroeger, … . Elke les maak je kennis met een ander aspect van de digitale wereld.  

Wie

Kinderen vanaf 9 tot 12 jaar.

Wanneer

Zaterdag 9u30-10u30

Waar

Sporty-zolder
Ernest Solvaystraat 2
3010 Kessel-Lo

Prijs

149 euro / 10 lessen

Kalender

Onze activiteiten doorheen het jaar lopen steeds van midden september tot eind mei/begin juni. De lessen gaan wekelijks door behalve op feestdagen en in schoolvakanties (met als uitzondering het eerste weekend van de herfstvakantie). Hieronder kan je de specifieke kalender met alle lesdata terugvinden. 

Hoe en wanneer in te schrijven?

Je kan online inschrijven voor al onze activiteiten via de knop 'inschrijven', zichtbaar bij elke activiteit. Hier vul je al je gegevens in en duid je aan voor welke activiteit je wenst in te schrijven. Let op! Pas na bevestiging van een Sporty-medewerker is je inschrijving in orde. 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief en kom als eerste te weten welke knotsgekke activiteiten en onvergetelijke kampen er op het programma staan!

We houden je graag op de hoogte van onze activiteiten. Tot snel!