Nog plaatsen beschikbaar! Schrijf je in!
Fietsen met Ypie

Tijdens deze 10 lessenreeks leren we samen met Ypie op een veilige en speelse manier fietsen. De motoriek en het evenwichtsgevoel van je kind worden hier geprikkeld. Ook worden hier al wat eenvoudige verkeersregels aangeleerd. “Rood betekent stoppen!”

Ypie LEERT fietsen (voor kinderen die nog niet kunnen fietsen):

We gaan stapsgewijs aan de slag, oefenen spelenderwijs ons evenwicht te behouden en leren verschillende motorische vaardigheden op de fiets. Starten doen we met loopfietsen om te eindigen op een gewone fiets.

WOE 14u-15u (10 lessen)

 

Ypie GAAT fietsen (voor kinderen die reeds kunnen fietsen)

Voor de kinderen die het fietsen al onder de knie hebben gaan we op een speelse manier de stuurvaardigheid oefenen. We simuleren verschillende verkeerssituaties om de kinderen klaar te stomen om veilig in het verkeer te kunnen fietsen. Dit wordt afgewisseld met uitdagende en spannende spelletjes op de fiets.

Voor deze lessenreeks vragen we om je eigen fiets mee te brengen naar de lessen. 

WOE 15u-16u (10 lessen)

Wie

Kinderen vanaf 3 tot 8 jaar.

Wanneer

Woensdag 14u-15u
Woensdag 15u-16u

Waar

Sint-Pieterscollege Leuven
Minderbroedersstraat 13
3000 Leuven

Prijs

€65/10 lessen

Kalender

Onze fietslessen worden aangeboden in een reeks van 10 lessen. Na deze lessenreeks heeft u de mogelijkheid om in te schrijven voor een nieuwe reeks. 

Hoe en wanneer in te schrijven?

Je kan online inschrijven voor al onze activiteiten via de knop 'inschrijven', zichtbaar bij elke activiteit. Hier vul je al je gegevens in en duid je aan voor welke activiteit je wenst in te schrijven. Let op! Pas na bevestiging van een Sporty-medewerker is je inschrijving in orde. 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief en kom als eerste te weten welke knotsgekke activiteiten en onvergetelijke kampen er op het programma staan!

We houden je graag op de hoogte van onze activiteiten. Tot snel!