Nog plaatsen beschikbaar! Schrijf je in!
Kleuteryoga

Tijdens onze yogales gaan we samen op yogapad aan de hand van een prentenboek. We doorlopen onze les met leuke muziek, yogaspelletjes,… en om onze les niet snel te vergeten sluiten we af met een knutselwerkje.

Wie

Kinderen vanaf 3 tot 6 jaar.

Wanneer

Woensdag 14u-15u

Waar

Sporty-zolder
Ernest Solvaystraat 2
3010 Kessel-Lo

Prijs

65 euro/10 lessen

Kalender

Onze activiteiten doorheen het jaar lopen steeds van midden september tot eind mei/begin juni. De lessen gaan wekelijks door behalve op feestdagen en in schoolvakanties (met als uitzondering het eerste weekend van de herfstvakantie). Hieronder kan je de specifieke kalender met alle lesdata terugvinden. 

Hoe en wanneer in te schrijven?

Je kan online inschrijven voor al onze activiteiten via de knop 'inschrijven', zichtbaar bij elke activiteit. Hier vul je al je gegevens in en duid je aan voor welke activiteit je wenst in te schrijven. Let op! Pas na bevestiging van een Sporty-medewerker is je inschrijving in orde. 

Lidgeld

Wie nog geen lid is, wordt automatisch lid bij z'n eerste inschrijving. De bijdrage hiervoor bedraagt 12 euro voor het eerste kind van een gezin en 8 euro voor de volgende kinderen. De bijdrage voor volwassenen bedraagt 12 euro. Lees er hier alles over. 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief en kom als eerste te weten welke knotsgekke activiteiten en onvergetelijke kampen er op het programma staan!

We houden je graag op de hoogte van onze activiteiten. Tot snel!