Nog plaatsen beschikbaar! Schrijf je in!
Klim- en klauterland

In het Sporty bewegingslandschap kunnen kinderen van 6 tot en met 8 jaar wekelijks komen bewegen. Een land vol hoge en lage obstakels, glijbanen, slacklines en een ninjalines waarop we ons helemaal kunnen uitleven! Klimmen, springen, landen, zwaaien en balanceren leren we allemaal op een speelse en veilige methode. Een lessenreeks voor acrobaten vol actie en energie.

Lagere school (eerste en tweede leerjaar) "Klim- en klauterland"

  • Woensdag 15u-16u
  • Zaterdag 11u-12u
  • Zondag 12u-13u: vrij beweegmoment 2 jaar tot 8 jaar (inschrijven niet nodig)

 

Voor kleuters vanaf 2 jaar organiseren we "bewegingslessen" op hun maat.

Wie

Kinderen vanaf 6 tot 7 jaar.

Wanneer

Woensdag 15u-16u
Zaterdag 11u-12u

Waar

Hal 5
Locomotievenstraat
3010 Kessel-Lo

Prijs

€50/10 lessen

Hoe en wanneer je in te schrijven?

Je kan online inschrijven voor al onze activiteiten via de knop 'inschrijven', zichtbaar bij elke activiteit. Hier vul je al je gegevens in en duid je aan voor welke activiteit je wenst in te schrijven. Let op! Pas na bevestiging van een Sporty-medewerker is je inschrijving in orde. 

Lidgeld

Wie nog geen lid is, wordt automatisch lid bij z'n eerste inschrijving. De bijdrage hiervoor bedraagt 12 euro voor het eerste kind van een gezin en 8 euro voor de volgende kinderen. De bijdrage voor volwassenen bedraagt 12 euro. Lees er hier alles over. 

Open beweegmoment

Kom samen met je (klein)kind bewegen en spelen op het Sporty beweeglandschap in HAL 5. Kinderen tussen 2 en 8 jaar zijn samen met hun (groot)ouder van 14u - 17u welkom!

Dit initiatief wordt ondersteund door stad Leuven.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief en kom als eerste te weten welke knotsgekke activiteiten en onvergetelijke kampen er op het programma staan!

We houden je graag op de hoogte van onze activiteiten. Tot snel!