Is er nog plaats? Schrijf je in
Multisport

Gedurende 30 lessen komt er een mix van allerlei sporten aan de beurt. In groep samen sporten is hier het belangrijkste aspect. Heb je heel veel energie of is je conditie juist niet zo heel goed? Iedereen is welkom! We maken kennis met verschillende soorten sporten.

Wie

Voor studenten
Voor volwassenen

Wanneer

Woensdag 20u - 21u
Woensdag 19u - 20u

Waar

Sint-Pieterscollege Leuven
Minderbroedersstraat 13
3000 Leuven

Prijs

€ 125

Kalender

Onze activiteiten doorheen het jaar lopen steeds van midden september tot eind mei/begin juni. De lessen gaan wekelijks door behalve op feestdagen en in schoolvakanties. Hieronder kan je binnenkort de specifieke kalender met alle lesdata terugvinden. 

Hoe en wanneer in te schrijven?

Inschrijven voor schooljaar 2022 - 2023 kan vanaf 15 juni (10u) via de knop 'inschrijven'.

Je wordt doorgelinkt naar de 'activiteitenkiezer' waar je moet inloggen op je account (of een nieuw account aanmaken indien je nooit eerder een activiteit/kamp deed bij Sporty). Lees hier het stappenplan hoe je de onze activiteitenkiezer werkt.

LIDGELD

Wie nog geen lid is, wordt automatisch lid bij z'n eerste inschrijving. De bijdrage hiervoor bedraagt 12 euro voor het eerste kind van een gezin en 8 euro voor de volgende kinderen. De bijdrage voor volwassenen bedraagt 12 euro. Lees er hier alles over. 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief en kom als eerste te weten welke knotsgekke activiteiten en onvergetelijke kampen er op het programma staan!

We houden je graag op de hoogte van onze activiteiten. Tot snel!