Is er nog plaats? Schrijf je in
Naailes Lotte Martens

Je wil graag leren werken met de naaimachine. Maar dan ècht leren werken: niet zomaar wat naadjes leren stikken, maar de kneepjes van het vak. In deze reeks beginnen we klein – je bent ook welkom als je nog nooit een naaimachine van dichtbij hebt gezien. Maar na een kennismaking duiken we al snel in de wereld van de technieken: je leert bieslint stikken, ritsen naaien, knoopsgaten stikken, verschillende technieken om een stof af te boorden en de aller, àllernetste bochten. Elke techniek leer je aan de hand van een miniproject. Na deze reeks durf je echte naaiuitdagingen aan.

Al het materiaal (stof, ritsen, garen, knopen, ...) én het gebruik van de naaimachines zijn inbegrepen in de deelnameprijs! Je leert een schat aan technieken en krijg je heel wat materiaal om mee te experimenteren. Wat je maakt, mag ook mee naar huis!

De lessen 'naailessen duo' is bedoeld voor duo's met minimaal 1 volwassene. Alle mogelijke combi's zijn mogelijk, zo lang er maar 1 volwassene in je duo zit! Denk aan: ouder - kind, grootouder - kind, meter of peter met oogappel, twee vriend(inn)en, ...

Wie

Kinderen vanaf 8 tot 12 jaar.
Voor volwassenen

Wanneer

Dinsdag 20u - 21u
Donderdag 17u30 - 18u30
Donderdag 17u30 - 18u30

Waar

Lotte Martens
Paternosterstraat 12C, 3010 Leuven

Prijs

Van € 330/duo tot € 387

Kalender

De lessen 'naailessen kind' en 'naailessen tiener' lopen van midden september tot eind mei/begin juni. De lessen gaan wekelijks door behalve op feestdagen en in schoolvakanties. Er is ook de mogelijkheid om dit te volgen in een lessenreeks van 10 voor €149. Hieronder kan je de specifieke kalender met alle lesdata terugvinden. 

De lessen 'naailessen duo' zijn 10-lessenreeken. Hieronder kan je de specifieke kalender met alle lesdata terugvinden. 

Hoe en wanneer in te schrijven?

Inschrijven voor schooljaar 2022 - 2023 kan vanaf 15 juni (10u) via de knop 'inschrijven'.

Je wordt doorgelinkt naar de 'activiteitenkiezer' waar je moet inloggen op je account (of een nieuw account aanmaken indien je nooit eerder een activiteit/kamp deed bij Sporty). Lees hier het stappenplan hoe je de onze activiteitenkiezer werkt.

Flyer

Deze lessen worden gegeven door Lotte Martens, een Leuvense textielontwerpster die uitgaat van schoonheid als drijvende kracht. Na een studie Textielontwerp aan de textielacademie in Maastricht, waar Lotte later ook als docent en departementshoofd werkte, gooide ze in 2014 gooide ze het roer om en startte ze haar eigen textiellabel, dat intussen is uitgegroeid tot een vaste waarde in stoffenland.

LIDGELD

Wie nog geen lid is, wordt automatisch lid bij z'n eerste inschrijving. De bijdrage hiervoor bedraagt 12 euro voor het eerste kind van een gezin en 8 euro voor de volgende kinderen. De bijdrage voor volwassenen bedraagt 12 euro. Lees er hier alles over. 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief en kom als eerste te weten welke knotsgekke activiteiten en onvergetelijke kampen er op het programma staan!

We houden je graag op de hoogte van onze activiteiten. Tot snel!