Is er nog plaats? Schrijf je in
Recreatieve handbal

Voor alle jongens en meisjes die graag handbal spelen, zonder wekelijks deel te nemen aan wedstrijden. Op een leuke en speelse manier, leren we technisch en tactisch om te gaan met de bal. Samen met enkele enthousiaste lesgevers ga je aan de slag om alle kneepjes van het vak te leren kennen. Wat zijn de spelregels? Hoe geef je een correcte pas? Aan de hand van leuke spelletjes en wedstrijdjes word jij nog een echte ster.

In samenwerking met KULeuven. 

Wie

Kinderen vanaf 8 tot 12 jaar.

Wanneer

Woensdag 15u-16u

Waar

Topsporthal
Tervuursevest 101
3001 Heverlee

Prijs

65/10 lessen

Kalender

Onze activiteiten doorheen het jaar lopen steeds van midden september tot eind mei/begin juni. De lessen gaan wekelijks door behalve op feestdagen en in schoolvakanties. Hieronder kan je de specifieke kalender met alle lesdata terugvinden. 

Hoe en wanneer in te schrijven?

Inschrijven voor schooljaar 2022 - 2023 kan vanaf 15 juni (10u) via de knop 'inschrijven'.

Je wordt doorgelinkt naar de 'activiteitenkiezer' waar je moet inloggen op je account (of een nieuw account aanmaken indien je nooit eerder een activiteit/kamp deed bij Sporty). Lees hier het stappenplan hoe je de onze activiteitenkiezer werkt.

LIDGELD

Wie nog geen lid is, wordt automatisch lid bij z'n eerste inschrijving. De bijdrage hiervoor bedraagt 12 euro voor het eerste kind van een gezin en 8 euro voor de volgende kinderen. De bijdrage voor volwassenen bedraagt 12 euro. Lees er hier alles over. 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief en kom als eerste te weten welke knotsgekke activiteiten en onvergetelijke kampen er op het programma staan!

We houden je graag op de hoogte van onze activiteiten. Tot snel!