Nog plaatsen beschikbaar! Schrijf je in!
Recreatieve handbal

Voor alle jongens en meisjes die graag handbal spelen, zonder wekelijks deel te nemen aan wedstrijden. Op een leuke en speelse manier, leren we technisch en tactisch om te gaan met de bal. Samen met enkele enthousiaste lesgevers ga je aan de slag om alle kneepjes van het vak te leren kennen. Wat zijn de spelregels? Hoe geef je een correcte pas? Aan de hand van leuke spelletjes en wedstrijdjes word jij nog een echte ster.

In samenwerking met KULeuven. 

Wie

Kinderen vanaf 6 tot 9 jaar.

Wanneer

Woensdag 16u-17u

Waar

Topsporthal
Tervuursevest 101
3001 Heverlee

Prijs

€ 60

Kalender

Onze activiteiten doorheen het jaar lopen steeds van midden september tot eind mei/begin juni. De lessen gaan wekelijks door behalve op feestdagen en in schoolvakanties (met als uitzondering het eerste weekend van de herfstvakantie). Hieronder kan je de specifieke kalender met alle lesdata terugvinden. 

Hoe en wanneer in te schrijven?

Je kan online inschrijven voor al onze activiteiten via de knop 'inschrijven', zichtbaar bij elke activiteit. Hier vul je al je gegevens in en duid je aan voor welke activiteit je wenst in te schrijven. Let op! Pas na bevestiging van een Sporty-medewerker is je inschrijving in orde. 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief en kom als eerste te weten welke knotsgekke activiteiten en onvergetelijke kampen er op het programma staan!

We houden je graag op de hoogte van onze activiteiten. Tot snel!