Nog niet beschikbaar Even geduld
Recreatieve voetbal HHH

Voor alle jongens en meisjes die graag voetballen, zonder wekelijks deel te nemen aan wedstrijden. Op een leuke en speelse manier, leren we er technisch en tactisch om te gaan met de bal. Dribbelen, passen, keeper zijn en af en toe een wedstrijdje onder elkaar, iedereen mag meedoen! 

Deze naschoolse sportactiviteit gaat door in het Heilig Hartinstituut te Heverlee. 

 

 

Wie

Kinderen vanaf 8 tot 12 jaar.

Wanneer

Donderdag 15u45 - 17u00

Waar

Heilig Hartinstituut Heverlee
Naamsesteenweg 355
3001 Heverlee

Prijs

€120 (30 lessen) / €45 (10 lessen)

Kalender

Onze activiteiten doorheen het jaar lopen steeds van midden september tot eind mei/begin juni. De lessen gaan wekelijks door behalve op feestdagen en in schoolvakanties (met als uitzondering het eerste weekend van de herfstvakantie). Hieronder kan je de specifieke kalender met alle data terugvinden. 

 

Hoe en wanneer in te schrijven?

Je kan online inschrijven voor al onze activiteiten via de knop 'inschrijven', zichtbaar bij elke activiteit. Hier vul je al je gegevens in en duid je aan voor welke activiteit je wenst in te schrijven. Let op! Na bevestiging van een Sporty-medewerker is je inschrijving in orde.

Inschrijven voor 2021 - 2022 kan via onze website vanaf dinsdag 15 juni 2021 10u.

Lidgeld

Wie nog geen lid is, wordt automatisch lid bij z'n eerste inschrijving. De bijdrage hiervoor bedraagt 12 euro voor het eerste kind van een gezin en 8 euro voor de volgende kinderen. De bijdrage voor volwassenen bedraagt 12 euro. Lees er hier alles over. 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief en kom als eerste te weten welke knotsgekke activiteiten en onvergetelijke kampen er op het programma staan!

We houden je graag op de hoogte van onze activiteiten. Tot snel!