Nog niet beschikbaar Even geduld
Recreatieve voetbal HHH

Voor alle jongens en meisjes die graag voetballen, zonder wekelijks deel te nemen aan wedstrijden. Op een leuke en speelse manier, leren we er technisch en tactisch om te gaan met de bal. Dribbelen, passen, keeper zijn en af en toe een wedstrijdje onder elkaar, iedereen mag meedoen! 

Deze naschoolse sportactiviteit gaat door in het Heilig Hartinstituut te Heverlee. Inschrijven voor de activiteiten in het Heilig Hartinstituut te Heverlee is mogelijk vanaf 19 augustus 2019 11u. 

 

 

Wie

Kinderen vanaf 8 tot 12 jaar.

Wanneer

Maandag 15u45 - 16u45

Waar

Heilig Hartinstituut Heverlee
Naamsesteenweg 355
3001 Heverlee

Prijs

€120 (30 lessen) / €45 (10 lessen)

Kalender

Onze activiteiten doorheen het jaar lopen steeds van midden september tot eind mei/begin juni. De lessen gaan wekelijks door behalve op feestdagen en in schoolvakanties (met als uitzondering het eerste weekend van de herfstvakantie). Hieronder kan je de specifieke kalender met alle data terugvinden. 

 

Hoe en wanneer in te schrijven?

Je kan online inschrijven voor al onze activiteiten via de knop 'inschrijven', zichtbaar bij elke activiteit. Hier vul je al je gegevens in en duid je aan voor welke activiteit je wenst in te schrijven. Let op! Na bevestiging van een Sporty-medewerker is je inschrijving in orde.

Inschrijven voor deze activiteit kan op 19 augustus vanaf 11u. 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief en kom als eerste te weten welke knotsgekke activiteiten en onvergetelijke kampen er op het programma staan!

We houden je graag op de hoogte van onze activiteiten. Tot snel!