Textieltechnieken Lotte Martens

Is er nog plaats? Schrijf je in
Textieltechnieken Lotte Martens

Textieltechnieken:

We gaan weven, borduren, vilten, zeefdrukken, borduren maar ook knopen en naaien. Andere textieltechnieken zijn misschien minder bekend: wie weet ben jij een krak in puffprint of is devoreren dè manier om je creatieve ei te leggen? Je krijgt een hoop techniek geserveerd tijdens de reeks, maar ook uitgebreid de kans om te oefenen met een schat aan gereedschap en materialen. Gaandeweg leer je welke techniek jou het beste ligt en krijg je de kans om je te verdiepen.

Al het materiaal én het gebruik van de naai- en drukmachines zijn inbegrepen in de deelnameprijs! Je leert je een schat aan technieken en krijg je heel wat materiaal om mee te experimenteren. Wat je maakt, mag ook mee naar huis!

De lessen 'textieltechnieken duo' is bedoeld voor duo's met minimaal 1 volwassene. Alle mogelijke combi's zijn mogelijk, zo lang er maar 1 volwassene in je duo zit! Denk aan: ouder - kind, grootouder - kind, meter of peter met oogappel, twee vriend(inn)en, ...

Wie

Kinderen vanaf 8 tot 12 jaar.
Voor volwassenen

Wanneer

Woensdag 15u - 16u
Donderdag 16u15 - 17u15
Donderdag 16u15 - 17u15

Waar

Lotte Martens
Paternosterstraat 12C, 3010 Leuven

Prijs

Van € 330/duo tot € 398

Kalender

De lessen 'textieltechnieken kind' en 'textieltechnieken tiener' lopen van midden september tot eind mei/begin juni. De lessen gaan wekelijks door behalve op feestdagen en in schoolvakanties. Hieronder kan je de specifieke kalender met alle lesdata terugvinden. Er is ook de mogelijkheid om dit te volgen in een lessenreeks van 10 voor €149. 

De lessen 'textieltechnieken duo' zijn 10-lessenreeken.

Hoe en wanneer in te schrijven?

Inschrijven voor schooljaar 2022 - 2023 kan vanaf 15 juni (10u) via de knop 'inschrijven'.

Je wordt doorgelinkt naar de 'activiteitenkiezer' waar je moet inloggen op je account (of een nieuw account aanmaken indien je nooit eerder een activiteit/kamp deed bij Sporty). Lees hier het stappenplan hoe je de onze activiteitenkiezer werkt.

LIDGELD

Wie nog geen lid is, wordt automatisch lid bij z'n eerste inschrijving. De bijdrage hiervoor bedraagt 12 euro voor het eerste kind van een gezin en 8 euro voor de volgende kinderen. De bijdrage voor volwassenen bedraagt 12 euro. Lees er hier alles over. 

Flyer

Deze lessen worden gegeven door Lotte Martens, een Leuvense textielontwerpster die uitgaat van schoonheid als drijvende kracht. Na een studie Textielontwerp aan de textielacademie in Maastricht, waar Lotte later ook als docent en departementshoofd werkte, gooide ze in 2014 gooide ze het roer om en startte ze haar eigen textiellabel, dat intussen is uitgegroeid tot een vaste waarde in stoffenland.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief en kom als eerste te weten welke knotsgekke activiteiten en onvergetelijke kampen er op het programma staan!

We houden je graag op de hoogte van onze activiteiten. Tot snel!