Geen plaatsen meer Volzet
Mindful Run 4 kids

Voel jij je ook in je nopjes als je buiten kan spelen, bewegen en plezier maken?
Dat is exact wat we de hele week gaan doen! Je gaat deel uitmaken van een leuk team, waarmee je samen op ontdekking gaat naar jezelf en je plaatsje binnen zo’n team. Oefeningen om een sterk team te worden, waar iedereen respect heeft voor elkaar en kan genieten van het samenzijn mogen hierbij niet ontbreken. We gaan ook spelenderwijs oefenen hoe we onze ademhaling kunnen gebruiken als we boos, verdrietig, bang of blij zijn, en we doen een heuse schattenjacht naar wat jouw sterktes zijn en welke hindernissen je kan tegenkomen.
Na al dat bewegen moeten we eventjes ontspannen, dat doen we door eens stil te staan bij het hier en nu en door een paar elementen uit de kinderyoga en meditatie toe te passen.
Heb je met andere woorden zin in een laagdrempelig kamp in de natuur met een hoge dosis fun, waarbij inspanning en ontspanning worden afgewisseld? Schrijf je dan als de bliksem in! Afgewisseld met sport en spel.
I.s.m. een Mindful Run 4 Kids Coach

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief en kom als eerste te weten welke knotsgekke activiteiten en onvergetelijke kampen er op het programma staan!

We houden je graag op de hoogte van onze activiteiten. Tot snel!