Is er nog plaats? Schrijf je in
Aquagym

Ben je een waterrat? Of zou je wat meer willen bewegen, maar je hebt last van je rug, je knieën, artrose,…? Kom dan met ons aquagymen! Enerzijds worden de gewrichten in het water veel minder belast. anderzijds zorgt de weerstand van het water ervoor dat er op een efficiënte manier aan krachttraining kan gedaan worden. Na een goede opwarming op ritmische muziek komen alle spiergroepen aan bod. Je komt als herboren uit het water!

Op woensdag gaan de lessen door zonder muziek. 

Wie

Voor 50plussers

Wanneer

Maandag 15u30-16u30
Woensdag 13u-14u
Donderdag 12u-13u

Waar

Sportoase Leuven
Philipssite 6
3001 Leuven

Sportcomplex Kessel-Lo
Stadionlaan 4
3010 Leuven

Prijs

€ 125

Kalender

Onze activiteiten doorheen het jaar lopen steeds van midden september tot eind mei/begin juni. De lessen gaan wekelijks door behalve op feestdagen en in schoolvakanties (met als uitzondering het eerste weekend van de herfstvakantie).

Hieronder kan je de specifieke kalender met alle lesdata terugvinden. 

Hoe en wanneer in te schrijven?

Inschrijven voor schooljaar 2023 - 2024 kan vanaf woensdag 14 juni (10u) via de knop 'inschrijven'.

Je wordt doorgelinkt naar de 'activiteitenkiezer' waar je moet inloggen op je account (of een nieuw account aanmaken indien je nooit eerder een activiteit/kamp deed bij Sporty). Lees hier het stappenplan hoe je de onze activiteitenkiezer werkt.

Lidgeld

Wie nog geen lid is, wordt automatisch lid bij z'n eerste inschrijving. De bijdrage hiervoor bedraagt 12 euro voor het eerste kind van een gezin en 8 euro voor de volgende kinderen. De bijdrage voor volwassenen bedraagt 12 euro. Lees er hier alles over. 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief en kom als eerste te weten welke knotsgekke activiteiten en onvergetelijke kampen er op het programma staan!

We houden je graag op de hoogte van onze activiteiten. Tot snel!