Nog plaatsen beschikbaar! Schrijf je in!
Aquagym

Ben je een waterrat? Of zou je wat meer willen bewegen, maar je hebt last van je rug, je knieën, artrose,…? Kom dan met ons aquagymen! Enerzijds worden de gewrichten in het water veel minder belast. anderzijds zorgt de weerstand van het water ervoor dat er op een efficiënte manier aan krachttraining kan gedaan worden. Na een goede opwarming op ritmische muziek komen alle spiergroepen aan bod. Je komt als herboren uit het water!

Wie

Voor 50plussers

Wanneer

Donderdag 12u-13u
Maandag 15u30-16u30

Waar

Sportcomplex Kessel-Lo
Stadionlaan 4
3010 Leuven

Sportoase Leuven
Philipssite 6
3001 Leuven

Prijs

€ 119

Kalender

Onze activiteiten doorheen het jaar lopen steeds van midden september tot eind mei/begin juni. De lessen gaan wekelijks door behalve op feestdagen en in schoolvakanties (met als uitzondering het eerste weekend van de herfstvakantie). Hieronder kan je de specifieke kalender met alle lesdata terugvinden. 

Hoe en wanneer in te schrijven?

Je kan online inschrijven voor al onze activiteiten via de knop 'inschrijven', zichtbaar bij elke activiteit. Hier vul je al je gegevens in en duid je aan voor welke activiteit je wenst in te schrijven. Let op! Pas na bevestiging van een Sporty-medewerker is je inschrijving in orde. 

Inschrijven voor 2021 - 2022 kan via onze website vanaf dinsdag 15 juni 2021 10u.

Lidgeld

Wie nog geen lid is, wordt automatisch lid bij z'n eerste inschrijving. De bijdrage hiervoor bedraagt 12 euro voor het eerste kind van een gezin en 8 euro voor de volgende kinderen. De bijdrage voor volwassenen bedraagt 12 euro. Lees er hier alles over. 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief en kom als eerste te weten welke knotsgekke activiteiten en onvergetelijke kampen er op het programma staan!

We houden je graag op de hoogte van onze activiteiten. Tot snel!