Folders

Jaarfolder

In deze brochure vind je alle informatie over de zwemschool, sport- en themakampen van de herfst-, kerst- en krokusvakantie, wekelijkse activiteiten en onze ponywerking. Veel leesplezier!

Paas- en zomervakantie

In deze brochure vind je alle informatie over kampen tijdens de paas- en zomervakantie 2019.

Veel leesplezier!

 

Paas- en zomerkampen Lummen

In deze brochure vind je alle informatie over kampen tijdens de zomervakantie 2019 te Lummen en onze interne kampen. Veel leesplezier!

Zomerkampen Mechelen

Onze kampen staan voor aangename ontspannen weken, rond sport en spel, crea, educatieve of andere thema’s. Sportykampen zijn er voor alle kinderen en jongeren van 3 tot 16 jaar.

In deze brochure vind je alle informatie over kampen tijdens de zomervakantie 2019 te Mechelen en onze interne kampen. Veel leesplezier!

Kinderopvang UZ Leuven

Onze opvangdagen zijn educatieve dagen rond sport en spel, expressie, crea, muziek, ... voor alle kleuters en kinderen van de lagere school van wie mama of papa werkzaam is bij UZ Leuven. Of het nu draait rond koken, tovenaars, toneel of circus,... we bieden steeds een mix van verbeelding, creativiteit en allerlei vaardigheden. Deze dagen verlopen steeds in een aangename, ontspannen sfeer, met maximale aandacht voor het eigen creatief denken en veiligheid.

Deze brochure is een overzicht van ons aanbod. Achteraan (vanaf pag. 18) vindt u een overzichtelijk schema en kan u gemakkelijk de gepaste activiteit uitzoeken voor uw kind.

Opvangdagen KU Leuven

Onze opvangdagen zijn educatieve dagen rond sport en spel, expressie, crea, muziek, ... voor alle kleuters van wie mama of papa werkzaam is bij KU Leuven. Of het nu draait rond koken, tovenaars, toneel of circus, ... we bieden steeds een mix van verbeelding, creativiteit en allerlei vaardigheden. Deze dagen verlopen steeds in een aangename, ontspannen sfeer, met maximale aandacht voor het eigen creatief denken en veiligheid.

Deze brochure is een overzicht van ons aanbod. Achteraan (pag. 12 en 13) vindt u een overzichtelijk schema en kan u gemakkelijk de gepaste activiteit uitzoeken voor uw kind.

Themadagen 2019

Onze themadagen zijn educatieve dagen rond sport en spel, expressie, crea, muziek, ... voor alle kinderen van 3 tot 14 jaar. Of het nu draait rond koken, tovenaars, toneel of circus,... we bieden steeds een mix van verbeelding, creativiteit en allerlei vaardigheden. Onze themadagen verlopen steeds in een aangename, ontspannen sfeer, met maximale aandacht voor het eigen creatief denken en veiligheid.

Graag een papieren folder?

Deze folder is er!

Hou je er ook van om in de papieren versie te bladeren, zoeken en plannen? Kom dan zeker jouw folder(s) ophalen op ons kantoor!

Tekenwedstrijd 2019

Doe mee aan de grote sporty kleurwedstrijd!

Verbind de groene bolletjes, kleur de tekening in en hang hem goed zichtbaar aan je raam. Het Sporty-team rijdt van 7 januari tot 1 maart 2019 rond op zoek naar tekeningen. Elke week maken we één winnaar* bekend op facebook.com/sportyvzw. Misschien ben jij wel één van de gelukkigen!

EXTRA KANS MAKEN?

Download deze poster en aanvullende tekeningen via de Sporty website om jouw poster aan te vullen.
Of post een foto van de tekening(en) op jouw raam op Instagram met de hashtag #sportyvzw

* Winnaars krijgen een waardebon van 50 euro! Deze kan je inruilen tegen een kamp of gebruiken als korting.

 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief en kom als eerste te weten welke knotsgekke activiteiten en onvergetelijke kampen er op het programma staan!

We houden je graag op de hoogte van onze activiteiten. Tot snel!