Volzet (zet je op de wachtrij) Wachtlijst
Badminton (met mama of papa)

Deze klassieker onder de recreatiesporten hoeft nog weinig uitleg. Maar wie denkt dat dit een statische sport is, komt wel mooi bedrogen uit. Bewegen, reageren en tactisch opstellen zijn zeker even belangrijk als juist op het pluimpje meppen. Onze lesgevers leren het je allemaal! Dit uurtje kan je samen met mama of papa komen.

Belangrijk: Elke speler dient apart in te schrijven.

Wie

Kinderen vanaf 9 tot 18 jaar.
Voor volwassenen

Wanneer

Donderdag 17u-18u
Donderdag 18u-19u
vrijdag 19u-20u
Vrijdag 20u-21u
Donderdag 17u-18u
Donderdag 18u-19u
Vrijdag 19u-20u
Vrijdag 20-21u

Waar

Sportcomplex Kessel-Lo
Stadionlaan 4
3010 Leuven

Prijs

€ 104

Kalender

Onze activiteiten doorheen het jaar lopen steeds van midden september tot eind mei/begin juni. De lessen gaan wekelijks door behalve op feestdagen en in schoolvakanties (met als uitzondering het eerste weekend van de herfstvakantie). Hieronder kan je de specifieke kalender met alle lesdata terugvinden. 

Hoe en wanneer in te schrijven?

Je kan online inschrijven voor al onze activiteiten via de knop 'inschrijven', zichtbaar bij elke activiteit. Hier vul je al je gegevens in en duid je aan voor welke activiteit je wenst in te schrijven. Let op! Pas na bevestiging van een Sporty-medewerker is je inschrijving in orde. 

Inschrijven voor 2021 - 2022 kan via onze website vanaf dinsdag 15 juni 2021 10u.

Lidgeld

Wie nog geen lid is, wordt automatisch lid bij z'n eerste inschrijving. De bijdrage hiervoor bedraagt 12 euro voor het eerste kind van een gezin en 8 euro voor de volgende kinderen. De bijdrage voor volwassenen bedraagt 12 euro. Lees er hier alles over. 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief en kom als eerste te weten welke knotsgekke activiteiten en onvergetelijke kampen er op het programma staan!

We houden je graag op de hoogte van onze activiteiten. Tot snel!