Is er nog plaats? Schrijf je in
Badminton kids

Speciaal voor de kinderen van de lagere school lanceren we een lessenreeks badminton! Je leert er alles over de tactische en technische kanten van het spelen van het spel badminton. Ook een wedstrijdje mag zeker niet ontbreken!

Wie

Kinderen vanaf 8 tot 12 jaar.

Wanneer

Woensdag 14u30-15u30
Maandag 15u45 - 17u00

Waar

Sportcomplex Kessel-Lo
Stadionlaan 4
3010 Leuven

Heilig Hartinstituut Heverlee
Naamsesteenweg 355
3001 Heverlee

Prijs

Van € 125 tot € 140

Kalender

Onze activiteiten doorheen het jaar lopen steeds van midden september tot eind mei/begin juni. De lessen gaan wekelijks door behalve op feestdagen en in schoolvakanties (met als uitzondering het eerste weekend van de herfstvakantie).

Hieronder kan je de specifieke kalender met alle lesdata terugvinden. 

Hoe en wanneer in te schrijven?

Inschrijven voor schooljaar 2023 - 2024 kan vanaf woensdag 14 juni (10u) via de knop 'inschrijven'.

Je wordt doorgelinkt naar de 'activiteitenkiezer' waar je moet inloggen op je account (of een nieuw account aanmaken indien je nooit eerder een activiteit/kamp deed bij Sporty). Lees hier het stappenplan hoe je de onze activiteitenkiezer werkt.

Lidgeld

Wie nog geen lid is, wordt automatisch lid bij z'n eerste inschrijving. De bijdrage hiervoor bedraagt 12 euro voor het eerste kind van een gezin en 8 euro voor de volgende kinderen. De bijdrage voor volwassenen bedraagt 12 euro. Lees er hier alles over. 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief en kom als eerste te weten welke knotsgekke activiteiten en onvergetelijke kampen er op het programma staan!

We houden je graag op de hoogte van onze activiteiten. Tot snel!