Nog niet beschikbaar Even geduld
Badminton kids

Speciaal voor de kinderen van de lagere school lanceren we een lessenreeks badminton! Je leert er alles over de tactische en technische kanten van het spelen van het spel badminton. Ook een wedstrijdje mag zeker niet ontbreken!

Wie

Kinderen vanaf 8 tot 14 jaar.

Wanneer

Woensdag 14u30-15u30
Maandag 15u45 - 17u00

Waar

Sportcomplex Kessel-Lo
Stadionlaan 4
3010 Leuven

Heilig Hartinstituut Heverlee
Naamsesteenweg 355
3001 Heverlee

Prijs

Van € 125 tot € 110

Kalender

Onze activiteiten doorheen het jaar lopen steeds van midden september tot eind mei/begin juni. De lessen gaan wekelijks door behalve op feestdagen en in schoolvakanties (met als uitzondering het eerste weekend van de herfstvakantie).

Hieronder kan je de specifieke kalender met alle lesdata terugvinden. 

Hoe en wanneer in te schrijven?

Je kan online inschrijven voor al onze activiteiten via de knop 'inschrijven', zichtbaar bij elke activiteit. Hier vul je al je gegevens in en duid je aan voor welke activiteit je wenst in te schrijven.

Let op! Pas na bevestiging van een Sporty-medewerker is je inschrijving in orde. 

Inschrijven voor 2022 - 2023 kan binnenkort via onze website.

Lidgeld

Wie nog geen lid is, wordt automatisch lid bij z'n eerste inschrijving. De bijdrage hiervoor bedraagt 12 euro voor het eerste kind van een gezin en 8 euro voor de volgende kinderen. De bijdrage voor volwassenen bedraagt 12 euro. Lees er hier alles over. 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief en kom als eerste te weten welke knotsgekke activiteiten en onvergetelijke kampen er op het programma staan!

We houden je graag op de hoogte van onze activiteiten. Tot snel!