Is er nog plaats? Schrijf je in
Ballet

Is het je droom om een ballerina te worden? Dan is de lessenreeks ballet iets voor jou. We bieden de eerste stappen in het klassiek ballet aan in combinatie met fantasie, plezier en vooral dansen. We werken op coördinatie, muzikale en creatieve ontwikkeling en klassieke technieken. Deze les is een goede basis om verder te ontwikkelen in elke dansstijl. I.s.m. Sporty Danst!

  • Zaterdag 10u-11u: Ballet 7+ 
  • Zaterdag 11u-12u: Ballet 9+
  • Zaterdag 12u-13u: Ballet 12+
  • Zaterdag 13u - 14u: Ballet 6+ (Beginners)

Wie

Kinderen vanaf 6 tot 18 jaar.

Wanneer

Zaterdag 10u-11u
Zaterdag 11u-12u
Zaterdag 12u-13u
Zaterdag 13u-14u

Waar

Sportcomplex Kessel-Lo
Stadionlaan 4
3010 Leuven

Prijs

€ 140

Kalender

Onze activiteiten doorheen het jaar lopen steeds van midden september tot eind mei/begin juni. De lessen gaan wekelijks door behalve op feestdagen en in schoolvakanties (met als uitzondering het eerste weekend van de herfstvakantie).

Hieronder kan je de specifieke kalender met alle lesdata terugvinden. 

Hoe en wanneer in te schrijven?

Inschrijven voor schooljaar 2024 - 2025 kan vanaf donderdag 13 juni (10u) via de knop 'inschrijven'.

Je wordt doorgelinkt naar de 'activiteitenkiezer' waar je moet inloggen op je account (of een nieuw account aanmaken indien je nooit eerder een activiteit/kamp deed bij Sporty). Lees hier het stappenplan hoe je de onze activiteitenkiezer werkt.

Lidgeld

Wie nog geen lid is, wordt automatisch lid bij z'n eerste inschrijving. De bijdrage hiervoor bedraagt 12 euro voor het eerste kind van een gezin en 8 euro voor de volgende kinderen. De bijdrage voor volwassenen bedraagt 12 euro. Lees er hier alles over. 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief en kom als eerste te weten welke knotsgekke activiteiten en onvergetelijke kampen er op het programma staan!

We houden je graag op de hoogte van onze activiteiten. Tot snel!