Is er nog plaats? Schrijf je in
Recreatieve Basketbal

Voor alle jongens en meisjes die graag basketballen, zonder wekelijks deel te nemen aan wedstrijden. Op een leuke en speelse manier, leren we technisch en tactisch om te gaan met de bal. Dribbelen, passen, lay-ups en af en toe een wedstrijdje onder elkaar, iedereen mag meedoen.

 

Wie

Kinderen vanaf 8 tot 12 jaar.

Wanneer

Woensdag 13u30-14u30

Waar

Sportcomplex Kessel-Lo
Stadionlaan 4
3010 Leuven

Prijs

€ 115

Kalender

Onze activiteiten doorheen het jaar lopen steeds van midden september tot eind mei/begin juni. De lessen gaan wekelijks door behalve op feestdagen en in schoolvakanties (met als uitzondering het eerste weekend van de herfstvakantie).

Hieronder kan je de specifieke kalender met alle lesdata terugvinden. 

Hoe en wanneer in te schrijven?

Inschrijven voor schooljaar 2023 - 2024 kan vanaf woensdag 14 juni (10u) via de knop 'inschrijven'.

Je wordt doorgelinkt naar de 'activiteitenkiezer' waar je moet inloggen op je account (of een nieuw account aanmaken indien je nooit eerder een activiteit/kamp deed bij Sporty). Lees hier het stappenplan hoe je de onze activiteitenkiezer werkt.

 

Lidgeld

Wie nog geen lid is, wordt automatisch lid bij z'n eerste inschrijving. De bijdrage hiervoor bedraagt 12 euro voor het eerste kind van een gezin en 8 euro voor de volgende kinderen. De bijdrage voor volwassenen bedraagt 12 euro. Lees er hier alles over. 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief en kom als eerste te weten welke knotsgekke activiteiten en onvergetelijke kampen er op het programma staan!

We houden je graag op de hoogte van onze activiteiten. Tot snel!