Nog plaatsen beschikbaar! Schrijf je in!
Conditietraining

In groep joggen of hardlopen is hier het belangrijkste aspect. Vanzelfsprekend wordt er met iedereen z'n conditiepeil rekening gehouden en maak je alles zo zwaar als je zelf wil. De les wordt afgewisseld met sportieve, speelse momenten. Voor wie zijn conditie eens stevig onder handen wil nemen, is dit de uitgelezen kans. 

Wie

Voor volwassenen

Wanneer

Dinsdag 20u30-22u
Donderdag 20u-21u

Waar

Abdijschool Vlierbeek
Abdij Vlierbeek 1
3010 Kessel-Lo

Sportcomplex Kessel-Lo
Stadionlaan 4
3010 Leuven

Prijs

Van € 99 tot € 99 euro

Kalender

Onze activiteiten doorheen het jaar lopen steeds van midden september tot eind mei/begin juni. De lessen gaan wekelijks door behalve op feestdagen en in schoolvakanties (met als uitzondering het eerste weekend van de herfstvakantie). Hieronder kan je de specifieke kalender met alle data terugvinden. 

 

Hoe en wanneer in te schrijven?

Je kan online inschrijven voor al onze activiteiten via de knop 'inschrijven', zichtbaar bij elke activiteit. Hier vul je al je gegevens in en duid je aan voor welke activiteit je wenst in te schrijven. Let op! Na bevestiging van een Sporty-medewerker is je inschrijving in orde. 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief en kom als eerste te weten welke knotsgekke activiteiten en onvergetelijke kampen er op het programma staan!

We houden je graag op de hoogte van onze activiteiten. Tot snel!