Is er nog plaats? Schrijf je in
Dansbar

Hou jij van dansen? Op je eigen manier? Je eigen dans? Fijn bewegen en opgaan in de muziek zonder danspasjes aan te leren. Gewoon 'je lijf dansen'! Op je eigen ritme helemaal uit de bol gaan. Een uurtje lekker zweten en genieten van een gezonde workout! Dansen geeft energie! Kom elke maandagavond dansen op de DANSbar. Kleur en ritme van de muziek leiden je dans. De muziek zet je intuïtief in beweging en bouwt op naar een extase moment van 'helemaal geven' om na de climax af te bouwen naar rust. 

Wie

Voor volwassenen

Wanneer

Maandag 20u30 - 21u30

Waar

De Kring Kessel-Lo
Jozef Pierrestraat 60
3010 Kessel-Lo

Prijs

€ 199

Kalender

Onze activiteiten doorheen het jaar lopen steeds van midden september tot eind mei/begin juni. De lessen gaan wekelijks door behalve op feestdagen en in schoolvakanties.

Hieronder kan je de specifieke kalender met alle lesdata terugvinden. 

Hoe en wanneer in te schrijven?

Inschrijven voor schooljaar 2023 - 2024 kan vanaf woensdag 14 juni (10u) via de knop 'inschrijven'.

Je wordt doorgelinkt naar de 'activiteitenkiezer' waar je moet inloggen op je account (of een nieuw account aanmaken indien je nooit eerder een activiteit/kamp deed bij Sporty). Lees hier het stappenplan hoe je de onze activiteitenkiezer werkt.

Lidgeld

Wie nog geen lid is, wordt automatisch lid bij z'n eerste inschrijving. De bijdrage hiervoor bedraagt 12 euro voor het eerste kind van een gezin en 8 euro voor de volgende kinderen. De bijdrage voor volwassenen bedraagt 12 euro. Lees er hier alles over. 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief en kom als eerste te weten welke knotsgekke activiteiten en onvergetelijke kampen er op het programma staan!

We houden je graag op de hoogte van onze activiteiten. Tot snel!