Is er nog plaats? Schrijf je in
Fit Dance

Is er een leukere manier om aan je conditie, coördinatie, evenwicht én geheugen te werken dan samen te dansen? Verschillende basispassen worden aangeleerd en gecombineerd tot verschillende lijn- en kringdansen. Door voldoende te herhalen zit elke dans uiteindelijk in je voeten en kan je gewoon genieten van de dans. Begint het ook te kriebelen? Dan ben je zeker welkom!

Wie

Voor 50plussers

Wanneer

Vrijdag 10u-11u

Waar

Boudewijnstadion
Sportpleinpad 252
3010 Kessel-Lo

Prijs

€ 130

Kalender

Onze activiteiten doorheen het jaar lopen steeds van midden september tot eind mei/begin juni. De lessen gaan wekelijks door behalve op feestdagen en in schoolvakanties (met als uitzondering het eerste weekend van de herfstvakantie). Hieronder kan je de specifieke kalender met alle lesdata terugvinden. 

Hoe en wanneer in te schrijven?

Inschrijven voor schooljaar 2024 - 2025 kan vanaf donderdag 13 juni (10u) via de knop 'inschrijven'.

Je wordt doorgelinkt naar de 'activiteitenkiezer' waar je moet inloggen op je account (of een nieuw account aanmaken indien je nooit eerder een activiteit/kamp deed bij Sporty). Lees hier het stappenplan hoe je de onze activiteitenkiezer werkt.

Lidgeld

Wie nog geen lid is, wordt automatisch lid bij z'n eerste inschrijving. De bijdrage hiervoor bedraagt 12 euro voor het eerste kind van een gezin en 8 euro voor de volgende kinderen. De bijdrage voor volwassenen bedraagt 12 euro. Lees er hier alles over. 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief en kom als eerste te weten welke knotsgekke activiteiten en onvergetelijke kampen er op het programma staan!

We houden je graag op de hoogte van onze activiteiten. Tot snel!