Nog plaatsen beschikbaar! Schrijf je in!
Fit Dance

Is er een leukere manier om aan je conditie, coördinatie, evenwicht én geheugen te werken dan samen te dansen? Verschillende basispassen worden aangeleerd en gecombineerd tot verschillende lijn- en kringdansen. Door voldoende te herhalen zit elke dans uiteindelijk in je voeten en kan je gewoon genieten van de dans. Begint het ook te kriebelen? Dan ben je zeker welkom!

Wie

Voor 50plussers

Wanneer

Vrijdag 10u-11u

Waar

Boudewijnstadion
Sportpleinpad 252
3010 Kessel-Lo

Prijs

€ 104

Kalender

Onze activiteiten doorheen het jaar lopen steeds van midden september tot eind mei/begin juni. De lessen gaan wekelijks door behalve op feestdagen en in schoolvakanties (met als uitzondering het eerste weekend van de herfstvakantie). Hieronder kan je de specifieke kalender met alle lesdata terugvinden. 

Hoe en wanneer in te schrijven?

Je kan online inschrijven voor al onze activiteiten via de knop 'inschrijven', zichtbaar bij elke activiteit. Hier vul je al je gegevens in en duid je aan voor welke activiteit je wenst in te schrijven. Let op! Pas na bevestiging van een Sporty-medewerker is je inschrijving in orde. 

Inschrijven voor 2021 - 2022 kan via onze website vanaf dinsdag 15 juni 2021 10u.

Lidgeld

Wie nog geen lid is, wordt automatisch lid bij z'n eerste inschrijving. De bijdrage hiervoor bedraagt 12 euro voor het eerste kind van een gezin en 8 euro voor de volgende kinderen. De bijdrage voor volwassenen bedraagt 12 euro. Lees er hier alles over. 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief en kom als eerste te weten welke knotsgekke activiteiten en onvergetelijke kampen er op het programma staan!

We houden je graag op de hoogte van onze activiteiten. Tot snel!