Is er nog plaats? Schrijf je in
Kleuterdans met Ypie

In de lessen kleuterdans leren de allerkleinsten plezierig bewegen op muziek. We verscherpen de coördinatie en werken met hun fantasie en belevingswereld om tot leuke bewegingen en dansjes te komen. I.s.m. Sporty Danst!

  • za 10u00 - 11u00: 1ste - 2de kleuterklas (Kessel-Lo) 
  • za 11u00 - 12u00: 2de - 3de kleuterklas (Kessel-Lo) 

 

Wie

Kinderen vanaf 3 tot 6 jaar.

Wanneer

Zaterdag 9u-10u
Zaterdag 10u-11u
Zaterdag 11u-12u

Waar

Sportcomplex Kessel-Lo
Stadionlaan 4
3010 Leuven

Prijs

Van € 129 tot € 140

Kalender

Onze activiteiten doorheen het jaar lopen steeds van midden september tot eind mei/begin juni. De lessen gaan wekelijks door behalve op feestdagen en in schoolvakanties (met als uitzondering het eerste weekend van de herfstvakantie en de krokusvakantie).

Hieronder kan je de specifieke kalender met alle lesdata terugvinden. 

Hoe en wanneer in te schrijven?

Inschrijven voor schooljaar 2023 - 2024 kan vanaf woensdag 14 juni (10u) via de knop 'inschrijven'.

Je wordt doorgelinkt naar de 'activiteitenkiezer' waar je moet inloggen op je account (of een nieuw account aanmaken indien je nooit eerder een activiteit/kamp deed bij Sporty). Lees hier het stappenplan hoe je de onze activiteitenkiezer werkt.

Lidgeld

Wie nog geen lid is, wordt automatisch lid bij z'n eerste inschrijving. De bijdrage hiervoor bedraagt 12 euro voor het eerste kind van een gezin en 8 euro voor de volgende kinderen. De bijdrage voor volwassenen bedraagt 12 euro. Lees er hier alles over. 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief en kom als eerste te weten welke knotsgekke activiteiten en onvergetelijke kampen er op het programma staan!

We houden je graag op de hoogte van onze activiteiten. Tot snel!