Modern Ballet 14+ (Met of zonder pointes)

Nog plaatsen beschikbaar! Schrijf je in!
Modern Ballet 14+ (Met of zonder pointes)

Is dansen jouw passie? Dan is deze lessenreeks zeker iets voor jou! De dansles is gebaseerd op ballet met invloeden van moderne en hedendaagse dans. We werken door middel van techniekoefeningen en danscombinaties aan de ontwikkeling van expressie, kracht en elegantie. 

In deze les zal er aandacht zijn voor pointewerk. De les kan echter ook gevolgd worden zonder pointes of als voorbereiding om later met pointes te dansen. 

Wie

Kinderen vanaf 14 tot 18 jaar.

Wanneer

Zaterdag 10u-11u

Waar

Sportcomplex Kessel-Lo
Stadionlaan 4
3010 Leuven

Prijs

€ 115

Kalender

Onze activiteiten doorheen het jaar lopen steeds van midden september tot eind mei/begin juni. De lessen gaan wekelijks door behalve op feestdagen en in schoolvakanties (met als uitzondering het eerste weekend van de herfstvakantie). Hieronder kan je de specifieke kalender met alle lesdata terugvinden. 

Hoe en wanneer in te schrijven?

Je kan online inschrijven voor al onze activiteiten via de knop 'inschrijven', zichtbaar bij elke activiteit. Hier vul je al je gegevens in en duid je aan voor welke activiteit je wenst in te schrijven. Let op! Pas na bevestiging van een Sporty-medewerker is je inschrijving in orde. 

Lidgeld

Wie nog geen lid is, wordt automatisch lid bij z'n eerste inschrijving. De bijdrage hiervoor bedraagt 12 euro voor het eerste kind van een gezin en 8 euro voor de volgende kinderen. De bijdrage voor volwassenen bedraagt 12 euro. Lees er hier alles over. 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief en kom als eerste te weten welke knotsgekke activiteiten en onvergetelijke kampen er op het programma staan!

We houden je graag op de hoogte van onze activiteiten. Tot snel!