Nog niet beschikbaar Even geduld
Seniorobic

Wil je aan je conditie werken op een aangename manier, op je eigen niveau en op vrolijke muziek? Dan is Seniorobic iets voor jou! Hier werken we aan de verbetering/onderhoud van de algemene conditie. Na een pittige opwarming volgen oefeningen voor spierkracht, lenigheid, evenwicht en coördinatie, alles op een veilige manier. De spierversterkende buik- en rugoefeningen worden uitgevoerd op een matje (of stoel). Na een afsluitende korte relaxatie voel je je als herboren!

 

Wie

Voor 50plussers

Wanneer

Vrijdag 11u-12u

Waar

Boudewijnstadion
Sportpleinpad 252
3010 Kessel-Lo

Prijs

€ 110

Kalender

Onze activiteiten doorheen het jaar lopen steeds van midden september tot eind mei/begin juni. De lessen gaan wekelijks door behalve op feestdagen en in schoolvakanties (met als uitzondering het eerste weekend van de herfstvakantie). Hieronder kan je de specifieke kalender met alle lesdata terugvinden. 

Hoe en wanneer in te schrijven?

Je kan online inschrijven voor al onze activiteiten via de knop 'inschrijven', zichtbaar bij elke activiteit. Hier vul je al je gegevens in en duid je aan voor welke activiteit je wenst in te schrijven. Let op! Pas na bevestiging van een Sporty-medewerker is je inschrijving in orde. 

Inschrijven voor 2022 - 2023 kan binnenkort via onze website.

Lidgeld

Wie nog geen lid is, wordt automatisch lid bij z'n eerste inschrijving. De bijdrage hiervoor bedraagt 12 euro voor het eerste kind van een gezin en 8 euro voor de volgende kinderen. De bijdrage voor volwassenen bedraagt 12 euro. Lees er hier alles over. 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief en kom als eerste te weten welke knotsgekke activiteiten en onvergetelijke kampen er op het programma staan!

We houden je graag op de hoogte van onze activiteiten. Tot snel!