Is er nog plaats? Schrijf je in
Start To Run (vanaf 12 jaar)

De lente hangt in de lucht, de vogeltjes beginnen te fluiten... tijd om naar buiten te komen. Trek je loopschoenen aan en doe mee aan de allereerste "START TO RUN" van Sporty. In 10 lessen motiveren we je om comfortabel 5 km te lopen. Misschien lukt het je zo om in december 2024 deel te nemen aan de Leuvense eindejaarscorrida? Of in 2025 aan de allereerste halve of hele marathon in Leuven? 
Je wordt professioneel gemotiveerd en krijgt een loopschema om ook thuis aan de slag te gaan.

Wie

Voor volwassenen

Wanneer

Donderdag 19u30

Waar

Provinciaal domein - ingang Holsbeeksesteenweg
Vertrek aan beachvolley.

Prijs

€ 40

Kalender

De lessen gaan wekelijks door behalve op feestdagen en in schoolvakanties.

Hieronder kan je de specifieke kalender met alle lesdata terugvinden. 

Hoe en wanneer in te schrijven?

Inschrijven voor deze activiteit kan vanaf donderdag 13 juni (10u) via de knop 'inschrijven'.

Je wordt doorgelinkt naar de 'activiteitenkiezer' waar je moet inloggen op je account (of een nieuw account aanmaken indien je nooit eerder een activiteit/kamp deed bij Sporty). Lees hier het stappenplan hoe je de onze activiteitenkiezer werkt.

Lidgeld

Wie nog geen lid is, wordt automatisch lid bij z'n eerste inschrijving. De bijdrage hiervoor bedraagt 12 euro voor het eerste kind van een gezin en 8 euro voor de volgende kinderen. De bijdrage voor volwassenen bedraagt 12 euro. Lees er hier alles over. 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief en kom als eerste te weten welke knotsgekke activiteiten en onvergetelijke kampen er op het programma staan!

We houden je graag op de hoogte van onze activiteiten. Tot snel!