Is er nog plaats? Schrijf je in
Volwassenzwemmen

De technieken van crawl en schoolslag zullen op ieders niveau bijgewerkt worden. Zowel de beginnende als gevorderde zwemmers zullen bijleren en werken aan hun algemene lichaamsconditie.

Let op! Basis schoolslag is vereist om deel te nemen aan deze lessenreeks. 

Wie

Voor volwassenen

Wanneer

Dinsdag 19u-20u
Dinsdag 20u-21u
Donderdag 21u-22u

Waar

Sint-Pieterscollege Leuven
Minderbroedersstraat 13
3000 Leuven

Zwembad Wilsele
Pastoor Eralystraat 2
3012 Leuven

Prijs

€ 145

Kalender

Onze activiteiten doorheen het jaar lopen steeds van midden september tot eind mei/begin juni. De lessen gaan wekelijks door behalve op feestdagen en in schoolvakanties (met als uitzondering het eerste weekend van de herfstvakantie).

Hieronder kan je de specifieke kalender met alle lesdata terugvinden. 

Hoe en wanneer in te schrijven?

Inschrijven voor schooljaar 2024 - 2025 kan vanaf donderdag 13 juni (10u) via de knop 'inschrijven'.

Je wordt doorgelinkt naar de 'activiteitenkiezer' waar je moet inloggen op je account (of een nieuw account aanmaken indien je nooit eerder een activiteit/kamp deed bij Sporty). Lees hier het stappenplan hoe je de onze activiteitenkiezer werkt.

Lidgeld

Wie nog geen lid is, wordt automatisch lid bij z'n eerste inschrijving. De bijdrage hiervoor bedraagt 12 euro voor het eerste kind van een gezin en 8 euro voor de volgende kinderen. De bijdrage voor volwassenen bedraagt 12 euro. Lees er hier alles over. 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief en kom als eerste te weten welke knotsgekke activiteiten en onvergetelijke kampen er op het programma staan!

We houden je graag op de hoogte van onze activiteiten. Tot snel!