Volzet (zet je op de wachtrij) Wachtlijst
Yoga

Gun jezelf rust en je creëert een gezonde geest in een gezond lichaam. Door eenvoudige oefeningen zorg je voor meer balans in je leven. Yoga bezorgt je zelfvertrouwen, het vergroot je creativiteit, het geeft je een betere uitstraling en het houdt je jong. Via concentratie op houdingen en bewegingen in combinatie met ademhalingstechnieken verbeteren we onze bloeddoorstroming, spijsvertering en lossen eventuele spierspanningen op. Ook relaxatie en meditatie komen regelmatig aan bod. Naast rust en evenwicht geeft yoga je extra energie! Iedereen welkom!

Wie

Voor volwassenen

Wanneer

Dinsdag 20u30-21u30

Waar

Sporty-zolder
Ernest Solvaystraat 2
3010 Kessel-Lo

Prijs

€ 155

Kalender

Onze activiteiten doorheen het jaar lopen steeds van midden september tot eind mei/begin juni. De lessen gaan wekelijks door behalve op feestdagen en in schoolvakanties (met als uitzondering het eerste weekend van de herfstvakantie). Hieronder kan je de specifieke kalender met alle lesdata terugvinden. 

Hoe en wanneer in te schrijven?

Je kan online inschrijven voor al onze activiteiten via de knop 'inschrijven', zichtbaar bij elke activiteit. Hier vul je al je gegevens in en duid je aan voor welke activiteit je wenst in te schrijven. Let op! Pas na bevestiging van een Sporty-medewerker is je inschrijving in orde. 

Inschrijven voor 2021 - 2022 kan via onze website vanaf dinsdag 15 juni 2021 10u.

Lidgeld

Wie nog geen lid is, wordt automatisch lid bij z'n eerste inschrijving. De bijdrage hiervoor bedraagt 12 euro voor het eerste kind van een gezin en 8 euro voor de volgende kinderen. De bijdrage voor volwassenen bedraagt 12 euro. Lees er hier alles over. 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief en kom als eerste te weten welke knotsgekke activiteiten en onvergetelijke kampen er op het programma staan!

We houden je graag op de hoogte van onze activiteiten. Tot snel!