Volzet (zet je op de wachtrij) Wachtlijst
Yoga met Ypie

Tijdens onze yogales gaan we samen met Ypie op yogapad. We doorlopen onze les met leuke muziek en yogaspelletjes en gaan op ontdekking in yogaland. (10 lessenreeks)

  • Zaterdag 9-10u: Kleuters 
  • Zaterdag 10-11u: Lagere school 

Wie

Kinderen vanaf 4 tot 8 jaar.

Wanneer

Zaterdag 9u-10u
Zaterdag 10u-11u

Waar

Sporty-zolder
Ernest Solvaystraat 2
3010 Kessel-Lo

Prijs

65/10 lessen

Kalender

Onze yogalessen voor kinderen worden aangeboden in reeksen van 10 lessen. Na een reeks is er de mogelijkheid om opnieuw in te schrijven voor een volgende reeks. 

Hoe en wanneer in te schrijven?

Je kan online inschrijven voor al onze activiteiten via de knop 'inschrijven', zichtbaar bij elke activiteit. Hier vul je al je gegevens in en duid je aan voor welke activiteit je wenst in te schrijven. Let op! Pas na bevestiging van een Sporty-medewerker is je inschrijving in orde. 

Lidgeld

Wie nog geen lid is, wordt automatisch lid bij z'n eerste inschrijving. De bijdrage hiervoor bedraagt 12 euro voor het eerste kind van een gezin en 8 euro voor de volgende kinderen. De bijdrage voor volwassenen bedraagt 12 euro. Lees er hier alles over. 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief en kom als eerste te weten welke knotsgekke activiteiten en onvergetelijke kampen er op het programma staan!

We houden je graag op de hoogte van onze activiteiten. Tot snel!